Velkommen hos ProSatis A/S

Vores ambition er at blive det naturlige valg af partner, når det gælder langsigtet samarbejde, hvor der lægges vægt på kvalitet og nærværende service

ProSatis A/S leverer totalløsninger inden for IT

– således har vi kompetence inden for IT-infrastruktur, behovsafdækning, hw/sw, installation, konfigurering, netværk, internet og relaterede ydelser.

Din succes er vores succes

Vi vil give dig det størst mulige udbytte af IT-investeringerne, simpelthen. Vi gør en helhjertet indsats for at leve os ind i din situation, fordi vi tror på, at det er vejen til vores egen succes.

Vores rådgivning udgår fra dit behov

Samarbejdet med os kan spænde fra rådgivning, over assistance ved enkeltstående opgaver til en længerevarende samarbejdsaftale, hvor vi helt eller delvist fungerer som din virksomheds IT-funktion.

Det skal kunne betale sig…

Vi vil skabe værditilvækst gennem IT, så vores kunder kan mærke en forbedring i hverdagen: Når vi leverer produkter og ydelser, skal du mærke, at det giver et målbart udbytte. Det kan f.eks. ske i form af nye forretningsmuligheder, større effektivitet og stabilitet, driftbesparelser, ekstra indtjening og tryghed, mere arbejdsglæde og større motivation.

ProSatis A/S har et omfattende produktsortiment, der inkluderer alt indenfor hardware, software og perifere produkter.

Vi tilbyder PC-installationer et koncept, der dækker alle områder. Som totalleverandør betjener vi os af kvalitetsprodukter, hurtige leverancer, teknisk support, uddannelse og alle relaterede ydelser

Det skal virke – hver gang…

ProSatis A/S skal sikre dig en stabil IT-drift – og omkostningerne hertil skal være kendte. Vores mål er ikke at være billigst, men at være bedst. Vi vil levere IT-løsninger, der virker – hver gang.

.....ikke hvorfor - men hvorfor ikke?

Produkter fra verdens førende leverandører kombineret med indsigt i markedets muligheder og forandringstendenser, gør det muligt for ProSatis A/S at være på toppen, når det gælder det perfekte match mellem behov og leverancer

- ydelse og nydelse -

At ProSatis udelukkende benytter sig af markedsledende samarbejdspartnere sikrer, at vi optræder som en del af et fælles, internationalt team. Vi samarbejder med globalt anerkendte leverandører og kan derfor præstere et suverænt produktsortiment

Optimal service, konkurrencedygtige priser samt detaljeret knowhow er kendetegnende

Vores produktsortiment, leverandørkanaler og vores fleksibilitet overfor ændringer i markedet er nogle af de fortrin, som gør ProSatis A/S til en attraktiv samarbejdspartner – uanset om det er de totale IT-aktiviteter i virksomheden eller udvalgte dele af det samlede system vi får ansvaret for.

Vi vil være der, både når det fungerer, og når det brænder på.

Du vil få assistance, når IT-systemet er ude af drift – du skal ikke vente. Vi giver hurtig respons til alle vores kunder, nuværende og nye - uanset om man er en større eller en mindre virksomhed.

Det kalder vi god service.