ProTotal - komplette IT løsninger

Forretningsudvikling & teknologisk fremdrift


ProSatis er en attraktiv samarbejdspartner, der, som totalleverandør i tæt samarbejde internt og externt, kan dække alle aspekter forbundet med implementering af IT-løsninger.

ProSatis er en dansk serviceleverandør, der arbejder i business-to-business segmentet med komplette løsninger.

Samarbejde direkte med leverandørerne giver ProSatis detaljeret viden og evnen til at være 'up front' i forhold til de udviklingstendenser, der har betydning for det fremtidige valg af strategi.

Ydermere sætter dette samarbejde ProSatis i stand til altid at kunne yde support på et førsteklasses niveau og være bredt orienteret med hensyn til rådgivning om og implementering af de nyeste produkter og værktøjer.

ProSatis har et samarbejde med markedsførende hardwareleverandører om at opnå de bedste produkter bygget af højtydende komponenter - til den lavest mulige pris.

Support og salg af software (IBM, Microsoft, Corel, Navision, m.m.fl.) skaber virksomhedstilpassede løsninger, som sikrer det perfekte match mellem ønsker, behov og økonomi - ikke for meget, ikke for lidt.

Vi kalder dette koncept for ProTotal.

Målet med en bred vifte af samarbejdsrelationer i ProSatis er gensidigt at kunne levere såvel totale som supplerende ydelser, så alle områder, i alle grene og på alle niveauer kan dækkes respektivt.
Samarbejdet mellem afdelingerne i ProSatis betyder fuld dækning, således at konsulentafdelingen (interimX) kan medvirke ved udbud af systemløsninger, konsulenttjenester og rådgivning, samt udvikling af strategi, nye produkter og systemudviklingsmetoder.

Endelig er ProAge.Net, der er blandt markedsførende kursusudbydere indenfor kontorsystemer og professionel systemudvikling på alle platforme, med til at sikre, at ProSatis altid kan tilbyde målrettede og tilpassede kurser som ledsagelse til ethvert valg af software og hardware.


ProSatis besidder ekspertviden indenfor Information Management, Business Innovation, Systems Engineering

ProSatis er certificeret IBM Business Partner

ProSatis er medlem af Team PL/I og OS/390, OS/2, DB2 Solution Partner in Development

ProSatis er Microsoft System Builder

ProSatis er Sygate Solution Provider

International